2008. július 4., péntek

Elmegyünk...

As-salamu alaykum wa rahmatullahi wa barakatuh.

Kedves testvéreim,

Ma insallah megyünk Törökországba. 1 hónapig leszek ott insallah, nem tudom, hogy lesz-e Internetem. Ha lesz mindenképpen próbálok írni insallah, elsősorban a nyári, törökországi blogra, aminek a címét itt találjátok oldalt, de azért megismétlem:
www.torok.blogspot.com
Mielőtt jönnétek hozzánk előadásra ez alatt az egy hónap alatt, kérdezzetek meg valakit a maradók közül, h. biztos lesz-e találkozó. És akik keddenként idetévednek hozzánk, azokat nagyon kérném, h. insallah legyenek szívesek meglocsolni a növényekett, kiváltképp kint az ablakban az Aloe, Agave és Opuntia fajokat, mert különösen kedvesek a szívemnek, és nagyon szomorú lennék, ha valami történne velük, például a mitriformis-szal, ami most éppen csodálatosan nő elhamdulillah.
Mindenkinek nagyon kellemes nyarat kívánunk. A Mindenható Allah segítsen valamennyiünket, és az Ő áldása legyen az Utolsó Prófétán, a családján és a társain.

Halima

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Selam aleykum va Rahmetullah!

Allah vigyázzon rátok!
Érezzétek nagyon jól magatokat, már türelmetlenül várom a Törökországi blogon a beszámolokat. Az eddigieket visszaolvastam és annyira tetszettek!
Szép nyarat mindenkinek!

Asiye