2020. május 26., kedd

2020 Ramadán utáni program


Kedves testvéreim,
Az alábbiak szerint foglalnám össze röviden insallah a Ramadán utáni programjainkat, egyelőre ezek az időpontok KÍSÉRLETI JELLEGŰEK, vagyis 1-2 hét tapasztalata után lehetséges, hogy módosítani fogunk rajtuk.
1.      Hetente egy személyes találkozónk lesz, kedden 18 órától, nálunk. Mindenkit szeretettel várunk.
2.      Két online előadásunk fog megmaradni, ezek időpontja hétfő 15 és péntek 17 óra. Szokás szerint a Zoom-on hallgathatók, a szokott belépési kóddal. A pénteki előadás előtt 16:30-tól közös Korán-olvasás is lesz insallah, akinek van kedve csatlakozni akár olvasóként, akár hallgatóként, szeretettel várjuk.
3.      Minden hónap insallah összegyűjtjük a közös Korán-hatimban részt venni kívánókat. Kérlek, minden hónap utolsó hetében jelezd nekem, hogy HÁNY dzsuzt tudsz olvasni a következő hónapban, illetve ha van ilyen, akkor MELYIKET szeretnéd. Ez utóbbit sajna csak érkezési sorrendben tudjuk teljesíteni…
4.      Kb. 6 hetente tervezünk egy hétvégi szemináriumot is insallah.
Ha bármi megjegyzésed, kérésed stb. van, kérlek, keress meg a privát csatornák egyikén.
Ha van olyan ismerősöd, aki nincs a Viber-csoportban benne, és el tudod juttatni hozzá ezeket az infókat, azt nagyon köszönöm.
FIGYELEM! Ezen a héten, vagyis május 29-én még a régi, 16 órás kezdési időpont érvényes, és az előadás UTÁN fogunk insallah Koránt olvasni. Az új rendszer június 1-től, jövő hétfőtől érvényes.
Halima

Nincsenek megjegyzések: