2012. április 19., csütörtök

Hétvégi szeminárium és kirándulás


Kedves testvéreim, kedves barátunk!

A legközelebbi hétvégi szeminárium insallah április 28-án, szombaton lesz. Szokás szerint délelőtt 10-kor kezdünk, és a programok insallah vacsoráig tartanak:
10:00 – 13:00: első blokk
13:00 – 14:00: déli ima, ebéd
14:00 – 17:00: második blokk
17:00 - : délutáni ima, vacsora

Kérlek, ha szeretnél eljönni, azt minél előbb jelezd nekem. Szükség esetén tudunk szállást biztosítani, korlátozott számban.

Minden muszlim és nem muszlim nőt, gyermeket szeretettel várunk!

Engedjétek meg, h. felhívjam a figyelmeteket egy másik programra is. A szeminárium másnapján, vagyis 29-én, vasárnap kirándulást szervezünk. Ez kivételesen CSALÁDI program lesz, tehát bátran hozzátok a férjeiteket, illetve bármilyen ismerőst, aki szívesen sétálna egyet a tavaszi erdőben. Gyerekek részvételét 7-8 éves kor alatt nem javaslom, hacsak egy áldozatkész illető nem cipeli őket a táv nagyobbik részén. Az útvonal egyes részei NEM járhatók babakocsival/kismotorral/háromkerekű biciklivel/rollerrel/görkorcsolyával/dömperrel/más nem jut eszembe.
A helyszínről még nem tudok mit mondani, a Budai-hg., Börzsöny és a Pilis van versenyben, bár a „Börzsöny” szó hallatára többen pánikrohamot kaptak. Azt már tudom, h. a táv insallah 12-15 km lesz, nem túl sok (max. 500 m) szinttel. Kezdő kirándulók is bátran jöhetnek.

Nincsenek megjegyzések: